Min historie

Jeg hedder Birgithe Louise Hessel Pederen, jeg bor med min mand på Lolland. 
Jeg har haft allergi fra barndommen. Lægevidenskaben er ikke så langt på det punkt. Derfor har jeg altid opsøgt alternative behandlingsformer og har altid været åben overfor den alternative verden. 

Da jeg var omkring de 40 år, fik jeg fik en stressrelateret depression.
Jeg gik til psykolog i noget tid, hvilket også lindrede, men det var en meget langsom process. 

Jeg tog derfor flere kurser i reiki healing, der har en antistressende effekt. 
Min reiki lærer, der har stor spirituel viden, gjorde mig opmærksom på, at mit navn var "problematisk". Hun anbefalede mig at kontakte numerolog Freja Larsson. 
 
Jeg foretog en navnejustering til mit nuværende navn i år 2010 efter råd fra Freja . Jeg mærkede med det samme en stor forbedring i energierne omkring mig - og jeg følte med det samme en indre ro. Jeg slap min usikkerhed og min tankemylder. 

Jeg er af natur nysgerrig og ønskede, at vide meget mere!
Jeg har derfor siden arbejdet videre med numerologi, tal og energier.

På et tidspunkt fik jeg overtalt Freja til at uddanne mig, på trods af, at hun på det tidspunkt var gået på pension. Jeg er hende utroligt taknemmelig!
I 2017 blev jeg endeligt uddannet certificeret numerolog efter enetimer hos Freja Larsson. Jeg er utrolig ydmyg overfor min nye viden og forundres gang på gang over tallenes store styrke og præcision.
 
Jeg har siden hjulpet klienter med navneændringer/navnejusteringer, vejledning til giftenavn, navne til nyfødte, fremtidsprognoser og om forståelsen af sig selv og de energier deres navne tiltrækker.

I 2018 deltog jeg første gang på en større spirituel messe i Brøndby Hallen. Jeg vil fortsat være at finde på spirituelle messer i fremtiden.

Hvis du eller dine børn har særlige problemer, så var det en ide, at få undersøgt om jeres fødselsdag harmonerer med jeres navn.

 7    8    9

 

4       6


1    2    3

 

Med venlig hilsen

Birgithe L. H. Pedersen